Pumpkinpie motherf***er

Spelas just nu: Salem al Fakir - Virgin Mary (Saknar Salems konsert, skulle kunna se han 500 gånger till!)



Foto: Jag

Nu har syrran sett tårtan, och den var gooooooooood!! Jag gjorde paramore tecknet ":P" i marsipan, inte så avancerat, men jag är mycket nöjd, både med resultatet och med reaktionen! ;)

You know I make you wanna scream!



Jag tycker själv att jag inte gör mig så särskilt bra på bild, men fina ögon, det har jag!
Foto: Syrran                                                  Redigering: Jag

What's that you say!?

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag, för det är syrrans födelsedag, hurra, hurra, hurra!!!


Foto och redigering: Vicki (jag) Körde på lite "old style" för att syrran är lite så ;)

Min syster fyller 13 år idag! :D Har längtat efter den här dagen för jag älskar födelsedagar och jag älskar att ge presenter och att folk blir glada! :D Och jag visste att hon skulle bli speciellt glad eftersom hennes present var att hon ska få fara på PIER PRESSURE och se hennes favoritband PARAMORE!



Förutom de fick hon filmen new moon och en tröja av mig! :D
Jag har även bakat en tårta åt henne, men eftersom hon inte har sätt den än så får inte ni det heller ;)



Uppdaterar mer senare! Har äntligen skaffat lite bilder iaf! ;D

California, here we come!

Den här gången ska inte jag söka upp någon, jag ska vänta tills någon söker upp mig!

Var hemma från skolan idag, var helt slut i hela kroppen, kändes som om jag vägde 26 gånger min kroppsvikt och så fort jag ställde mig upp började tårarna rinna, jag grät inte, dom rann bara! Känns som om jag behöver hur många timmars sömn som helst, ska nog lägga mig nu på en gång, har inget bättre för mig, imorgon dingar jag 80 på wow dock! Känns som om jag skulle behöva någon att prata med om allt och ingenting, men jag vet inte vem, ingen känns rätt liksom, therefore tesen!

Caio!

Cold shower is a blessing

Väntar på bilder från Open av Cilla, sen uppdaterar jag!

I am a working man, I get things done

Livet tar ibland oväntade omvägar
Spelas just nu:
Inget, ser på The O.C. <3

Ingen bra uppdatering, har fortfarande inte fotat, vad kan man säga? Jag har varit upptagen helt enkelt :) Har även blivit helt beroende av The O.C. Seriöst bästa serien sen vänner, förutom desperate housewives, men det är som svårt att jämföra dom! Äntligen är vårat kök färdigt! :D Det är så himla härligt att komma hem och få mat lagad i vårat kök och sen vakna upp till doften av nybakat! :D Har även varit duktig och städat idag!
Ikväll blir det Umeå Open! Åh, jag är så taggad på Salem! :D



Nu, tillbaka till the O.C. <3

Om du bara visste...

Come, break me down, bury me, bury me

SKIT, SKIT, SKIT!!!
Spelas just nu:
Inget, för lat för att ta upp hörlurarna

Orkar inte att jag är så himla dum i huvudet! Ville bara känna mig omtyckt! Var uppe på BUP idag men mamma klanta till det och kom inte så vi hade inte så himla mycket att snacka om, men ja, det var kul! Lite ljuger man ju, visst, jag har inget att klaga på men jag kan bara inte tycka att jag mår bra så, jag är ju inte glad! Jag önskar att den här röran bara kunde reda upp sig och alla bitar bara falla på plats.
Bilder på min nya frisyr kommer senare! :) Nu är det no, det är kul, för vi ser på film :D caio!

Oui chef

Ingen tes
Spelas:
Inget, ser på tv

Snart bär det av till frissan, ska bli skönt att bli av med skabbet!
Uppdaterar sen!

Half of my heart's got a grib of the situation

Åter igen så säger rubriken det
Spelas just nu:
John Mayer - Half of my heart

Lite svårt att man måste tänka efter vad man skriver eftersom syrran läser bloggen hehe ;) Men ja, livet flyter på med mer eller mindre motströmmar. Kan tala om att jag vill pussa lite på Jesper som flyttade fram cp-proven till v.15 <3<3<3<3

Wishing for rain as I stand in the desert

Friggebodar! :D
Spelas just nu:
Ron Pope - Drop in the ocean

Har teknik, och vi ritar friggebodar! :D Michela var rolig och visade oss hur man kan röra vid näsan med munnen och då testa vi de :D


He vackert! :D

Pressure, pushing down on me

Vissa dagar flyter det bättre ju
Spelas just nu:
Queen - Under Pressure [Live at Wembley '86]

Minns inte vad jag skulle skriva, fota glömde jag då, och nu är det för mörkt, ska gå och duscha, sen vill jag ha mat

Honey, this mirror isn't big enough for the both of us

Vill bara skrika och vara arg, men jag är rädd att ingen hör
Spelas just nu:
My Chemical Romance - Welcome to the black parade

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är Joel's 18-årsdag, hurra, hurra, hurra!!!
Idag fyller min lilla flicka Joel 18år! :D

Haha, den första bilden är lite komisk, han skulle ge mig massage men han sög på det xD Sen andra bilden, han har ju fått låna min fru lite då och dom är så söta så, men hon är fortfarande mest min :]

Annars händer inte så mycket, har svenskalektion och måste gå och snacka med hk-läraren och se till att jag inte får IG, känner mig så sjukt hjälplös! Idag ska jag fixa några nya bilder så det blir lite roligare läsning för er :)

In the middle of a chemical romance


Thank you

Det här är sann kärlek och inget annat! Jag kan alltid falla tillbaka på dom här killarna, dom gör mig glada på riktigt! Dom visar mig vem jag vill vara och inget annat!

FML

The topic says it...
Lyssnar på:
Joshua Radin - Everything'll be alright (Will's Lullaby)

Passande faktiskt, slog på itunes på snuffle och den kommer upp, behövde lugnande musik, är så sjukt stressad och jag vill bara lägga mig ner och gråta över mitt liv! Tina kommer döda mig imorgon, där rök mitt MVG, dvs 5 poäng längre ifrån musik... fuck it, fuck it, fuck it!!! Jag skakar seriöst! Dagen spenderades med att plugga, typ... inge viktigt med andra ord!

I woke up this morning FML

(FML betyder fuck my life, för er som inte vet!)

Love like in kindergarten

Livets stora funderingar och frågor
Spelas just nu:
Inget, ser på film

Jag sitter och ser på the notebook och ja, jag ska nte ljuga, jag gråter mig igenom hela filmen. Att se kärleksfilmer är pain för mig helt enkelt, jag tycker om det jättemycket och jag älskar verkligen all kärlek och hur dom alltid får varann i slutet, men enda sen jag gjorde slut med min kille har det bara varit pain att se dom. Inte för att jag saknar honom utanför att kärlek inte är sådär lätt i verkligheten. I verkligheten är det oftast så att är det slut är det slut, man hittar inte tillbaka till varandra. Man önskar ju att det kunde vara så lätt som man trodde när man var liten. Man hittar en som man älskar över allt and that's that liksom, hur det än går så slutar det alltid med att man spenderar resten av livet tillsammans och inte nog med det, om man blir kär i någon så lyckas den alltid bli kär i en tillbaka, och för det tredje (no offence nu då) men finns det någon kille som är som en "movie guy"? Romantisk som bara den, redo att satsa allt på ett förhållande, vet precis hur kvinnorna vill ha det, svar nej! Det existerar inte! Det kan verka så från början när man just har blivit tillsammans och är nyförälskade och bara vill äta upp varann men efter ett år eller två så är det ett val man måste göra, kärlek sitter inte bara i hjärtat, det sitter i hjärnan också! Man måste bestämma sig för att man vill satsa och jobba på ett förhållande, och om inte det är ömsesidigt så funkar det inte.
Vet inte vad jag ville få fram med det här egentligen, lite ilska över att kärlek inte bara är så underbart som i filmer, och lite ilska över att kärlek inte alltid är ömsesidigt.


If you're a bird, Im a bird...

Tänk om det faktiskt kunde vara så, håller ni med?

You made me lol


HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHA... wait for it... HAHAHAHAHAHAHAAHAH!

This made my day! xD Ska vi köra kissiequote nu då?
Haters makes me famous!

Todays mission

COMPLETED!

I'll be the greatest fan of your life

Fredag, Fredag, Helg, Helg! :D
Spelas just nu:
No comment

Hade nyss möte med norrteamet på ny generation, gick asbra förutom att dom bjöd på en kaka och när jag försökte ta en bit av den kom jag på hur ont jag har... Jag lyckades få i mig halva kakan iaf, menmen dom är så sjukt trevliga! :D Älskar dom där pojkarna! Vad har annars hänt idag? Inte mycket, vi hade skidor för sista gången i 9an <3 (Hjärta på sista gången i 9an alltså, inte skidor, skidor är blä!)




Älskade klass <3

Uppdaterar senare då jag har nått att skriva om! :D

Who's in the club, and who's on the drugs

Mina tänder gör oooooont! D:
Spelas just nu:
Edwin McCain - I'll be

Idag är jag i skolan men jag har fortfarande vansinnigt ont! Får inge jobb gjort, men det gör mindre. Måste bara berätta att jag ägde ut min so-"lärare" idag (Han är vikare fast vi har han hela terminen) Vi har alla världens länder, huvudstäder plus stora berg, sjöar, hav osv och så säger han idag att vi måste ha någon sorts stödlapp eller liknande när vi redovisar en nyhet för att annars kommer vi aldrig kunna komma ihåg allt, och då räcker jag upp handen och säger "Men nu har du ju lite dubbelmoral, du menar alltså att vi inte kan memorera en nyhet men vi ska kunna memorera alla världens länder och huvudstäder?"
Då skrattar hela klassen och applåderar 2 gånger, och jag känner mig nöjd med mig själv! :D

Nu är det lunch, vi får se om jag lyckas äta nått


Ni kan ju drömma om en bild ;)

I said Im sorry!

Förlåt så sjukt mycket för dålig uppdatering, men jag kan hälsa att jag har bra anledning! :P Jag har nämligen satt in järn i munnen och det gör ont som in i hellskotta!
(Översättning: Jag har fått tandställning och det gör jätteont!)

Bilder kan ni ju drömma om ;)

Är hemma från skolan idag för att jag har så vansinnes ont, men jag uppdaterar nog senare idag eller imorgon! Puss! :)

I want you and your beautiful soul

Franska kan ta sig :]
Spelas just nu:
Jesse McCartney - Beautiful Soul (Yeah, that's right!)

Det visste ni inte att jag kunde lyssna på sån musik också ;D Men så äre, tycker Jesse McCartney är en söt chickflick :] Kände bara för att köra ett inlägg och berätta att jag vill ha en kram D:


He blir roligare med bilder, vare sig det är en tråkig på mig eller nått intressant, lev med det ;)

He who makes a beast out of himself, get rid of the pain of beeing a man!

Idag mina damer och herrar ska jag ta mig friheten att göra någonting stort!

Jag ska utse mitt älskade Avenged Sevenfold till världens bästa band! För de är verkligen de! De bidrar med sådan otrolig bra musik, extrema erfarenheter vad det gäller deras instrument och en show som är värd att dö för!



Bara som ngra småplus så måste jag få påpeka att hela högen kan sjunga (!!) och, let's face it, they're smoking hot!
Något av det bästa med dem är att de ser hela deras fanskara som deras familj, och som en del av den familjen fick vi i början av året dela den stora sorgen att Jimmy "The Rev" Sullivan gick bort. Han var inte bara en av världens bästa trummisar, han var en familjemedlem.

Personligen älskar jag verkligen det här bandet, de får mig att orka stå upp för mig själv, de gör mig glad när jag är ledsen, de ger en stor mängd inspiration och jag kan kolla på deras live dvd och lyssna på deras musik om och om igen. Det är en fröjd för öronen!

Därför ska jag även passa på att utnämna Avenged Sevenfold's Live in LBC som världens bästa live dvd, det är helt enkelt heaven för öron, ögon och själen! Jag kan se den om och om och om igen! It's a masterpiece!



Den får självklart 5 av 5 deathbats och är helt klart värd att se! Det är ett måste före du dör!







Ni som känner mig tänker säkert "men var inte My Chemical Romance hennes favoritband"? My Chem kommer alltid ligga mig närmast vid hjärtat men Avenged Sevenfold är bättre musiker och gör in fact bättre musik, men det behöver inte betyda att My Chem betyder mindre för mig! :)

Late night, come home

Kort kort inlägg bara!
Spelas:
Inget, ska precis lägga mig och sova!

Några små förändringar i designen, mycket nöjd! :)



Ni suger btw på att kommentera! D:

This is the Anthem!

Jag hade inte haft nått emot att skrika på Jesper ordentligt just nu!
Spelas just nu:
Good Charlotte - The Anthem

What a hell of a day! Men några små ljuspunkter fanns ju! :) Skulle och repa med Hampus och då sprang jag in i Hjalle av alla människor! :o Inte så oväntat med tanke på att jag var på musikanten en timme tidigare än vanligt men ändå! Har inte sett han på vad blir det, snart 2 och ett halvt år! :o Sen vare kul att repa också! :)
Orkar inte skriva så mycket mer, nu blire live in LBC! :D

Who says I cant get stoned?

Ganska neutral dag, full på utgången chokladpudding
Spelas just nu:
John Mayer - Who says

Jag åt ett år gammal chokladpuddig på Hk'n, de du! :D (pulvret såklart, inte chokladpuddingen i sig!) Jag ska seriöst inte klaga på dagen, även fast den egentligen suger, det är säkert bara jag som inbillar mig, jag vill hem och rita och teckna min situation, har en klar bild i huvudet!

Kommer du någonsin se istället för att bara kolla?

Can you hear me? Are you near me?

Måndag morgon efter lovet, jag är inte vaken
Spelas just nu:
Inget, sitter i korridoren och är för lat att ta upp hörlurarna

Jag är vansinnes trött, orkar verkligen inte skolan, och jag har 3 extremt slappa lektioner kvar, kommer somna på alla 3 >< Jag hatar att man är så himla lätt påverkad när man är nybliven singel, känns som om jag får förälskelser för var och varannan person -.- har hunnit varit förälskad i 3 hela personer sen jag gjorde slut med Zack. Önskar bara att jag kunde hitta nån som skulle kunna leva upp till den person jag behöver, känner mig helt osynlig just nu, jag säger som Hillary Duff i A Cinderella Story "Maybe you were looking, but you weren't really seeing"
Taggar gymnasiet sönder och samman, en ny start!

It's a burning desire

Back home, i ett stycke men mycket slitet
Spelas just nu:
Ingenting, familjen sover :] Men om det hade spelats nått hade det nog varit Avenged Sevenfold - Girl I know

Fjällen var AWESOME! Tyvärr blev det inte så mycke fota, men några bilder ska väl in på bloggen för eller senare! :D Jag har saknat att stå på skidorna, även fast dom skulle behöva vallas rejält! Det blev dock inte så mycke snowboard, fick låna syrrans men den var alldeles för liten och jag hann inte hyra någon :/ men inga sura miner för det, skidor var awesome! :D Det bästa var att Oscar var där också så jag slapp åka med familjen (sorry!) Vi hade jätteroligt och sen på kvällarna for vi hem till hans stuga och spela wow, för hans granne var bäst i hela världen och hade inget lösen på sitt internet <3<3<3<3<3 Det förgyllde verkligen kvällarna! Sen igår kväll vare afterski för hela slanten, coverbandet var skitbra verkligen! Dom körde Ebba Grön (Ett måste på afterski!), Metallica (!! Han nailade solot på enter sandman ffs!) och Alice Cooper, hur awesome var inte det!

Det var underbart och jag kände nu att jag använde ordet awesome för mycket i det här inlägget xD Nu ska jag sova iallafall så jag orkar dra mig upp till skolan imorgon, kram! :D

Tell me baby, what's your story

Packa, packa, packa... vad ska man packa egentligen?
Spelas:
Nada, känns tyst...

Jag drar mig upp mot fjällen imorgon jag! Känns väl taggat på ett sätt men mindre taggat på ett annar, Oscar är där iallafall! :D Ska åka mycket snowboard, har åkt 2 gånger i mitt liv, eller första gången räknas typ knappt, så 1 gång i mitt liv, men nu ska jag lära mig åka på riktigt! :D Jag tar med mig datorn, men sen får vi väl se hur bra med uppdatering det blir, beror ju på hur bra med internet det finns, och om det kostar kommer jag väl mest underhålla mig med wow om jag orkar investera i en timme eller två. Jag kommer ta med mig kameran iallafall, sen får vi väl se hur bra det blir med bilder, kan inte släpa med mig kameran ut i backen, vill inte råka ramla och mosa den direkt xD
Jag hatar verkligen att packa, vet inte vad jag ska ha med mig! :o
Jag har iallafall packat (förutom kläder):
Ipod + Hörlurar + Laddare
Mobil + Laddare
Kamera + Laddare + Kamerasladd
Comic books (Watchmen, Umbrella Academy Dallas och Apocalypse suite)
Breaking dawn
(Tänkte att det kunde vara dags att läsa ut den)
Deodorant + Locobase + Rakhyvel osv = Necessär
Avenged Sevenfold - Live in LBC
Penna + Sudd + Pennvässare
2 skivor till Oscar
Dator + Dataladdare
Gummisnoddar

Behöver jag nå mer!? oO Vet inte, he får duga

He's her lobster

Dagen igår var awful, awful...
Spelas just nu:
Inget, kollar på Vänner

Dagen igår var bara hemsk, det började med att jag var jättetrött men ändå vaknade jag 9 för att jag var stressad för att jag skulle till stallet men jag visste inte när så jag kunde inte sova, så jag for iallafall till stallet vid 12, sen så fota jag Igge lite och sen senare hade vi hoppning för Anna, jag kände på en gång när jag satt upp på Irg att han inte var sig själv, vilket han inte har varit på 3 veckor. Jag hittade inget stopp på han och för första gången som jag kan minnas sen jag började rida var jag rädd! Rädd för att sitta på hästen som jag har ridit i 1 år, känns bara sjukt och då ville jag verkligen inte rida och då hoppade jag av och gick in i stallet med gråten i halsen och självklart kommer Anna springande efter mig och då klämmer hon ur sig att han hade fel galopp in mot hindret, men det var ju inte ens det som var felet! Jag fick inte stopp på han, jag hade inget kontroll alls! Det bara skrämde mig!
Sen när jag kom hem så bad jag snällt pappa fara och köpa godis och så kommer han hem med mjölkchoklad vilket jag inte kan äta och då blir man kallad bortskämd och otacksam av sin syster! Hon klagar på allt jag gör, allt jag säger, och ja, allt! Men nu ska inte ni behöva lyssna på min dåliga dag! Jag tog iallafall några fina bilder igår! :)



Iggeman, jag älskar dig, men så senaste tiden har du varit lite knäpp!



Var bara tvungen, det är humor ju XD

Nej, nu ska jag se på Vänner och spela wow! :D

Ingen bloggork...

Jag antar att jag är ursäktad, med tanke på om att jag är extremt trött, har världens sämsta dag och blir utstött av sin egen familj bara för att man råkar vara allergisk mot mjölk...

EXTRA, EXTRA!

zomg, zomg!!!
Spelas just nu:
Panic! at the disco - The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage

MITT INTERNET ÄR LAGG! Jag kan inte spela wow... /emocutcut D:
Ska nog se på film istället, vi får se vad det blir!

Vad ska ni göra ikväll? :)

Among comic books and hardcore records

Dead by April 1 av 5!? Är han pantad eller!?
Spelas:
Dead by April - Trapped

Idag var vi ute i Obbola och grillade med mina brudz, det var nice kan jag lova! Vi var riktigt duktiga och gjorde upp brasa i vinden och snön! Vi grillade pinnbröd och korv, och jag var ashungrig! :D Men det var roligt, men vi var extremt trötta hela bunten, bilder kommer senare.

Sen måste jag ju bara få påpeka den dåliga recensionen som Dead by April fick från i lördags! Snubben på VF vet ju inte vad han snackar om! Jag tyckte de var asbra, minst lika bra som på studioalbumet! Måste ju även få påpeka att de var en gitarrist kort också! Tyckte de gjorde det superbra och som tack får de en sur gubbe efter sig som är uppvuxen undertiden vuxna påstod att de var allergiska mot trummor! Förlåt att jag är lite hård nu, men jag kom dit med höga förhoppningar och de spräckte de med råge! Då orkar jag inte att de ska bli komplett sågade, beror ju helt på musiksmak också, alla metalfans gillar inte då sångaren skriker så att man inte hör ett enda ord och när dubbelkaggen går så mycket så att man inte kan urskilja gitarrerna! Vissa gillar mer melodiös metal, det borde väl ändå en recensör veta! Det är fortfarande metal, och det är inte emo bara för att de har svart hår och piercingar!

Artikeln hittar ni här!


Jag och Dead by April, ni är grymma guys!

We were the kings and queens

Har ont som bara den!!!
Spelas:
30 seconds to mars - Kings and Queens

Har just sätt luftslottet som sprängdes med pappa. Den var bra, men inte lika bra som dom andra två tycker jag, men torskarna blev ju stekta naaanting! :D Jag tycker det är synd att gubben gick och dog och inte skrev fler böcker D: 10 böcker om lisbeth salander och michael blomqvist hade inte varit helt fel, men dom kanske inte hade hållt lika hög standard efter ett par böcker. Det störande var ju att han hade skrivit 400 sidor på 4 boken!!



Nu ska jag inte klaga... JAG SKA KLAGA PÅ MIN NACKE I STÄLLET! D: Jag ska seriöst gå och lägga mig så att jag kan sova i en hel massa timmar!
Btw. Fy vad dåliga ni är på kommentera...

Save me, falling down, angels of clarity

Jag säger bara, DBA!!!
Spelas just nu:
Dead by April - Angels of Clarity

Som sagt var det fett underbart, kul och mysigt på House of Metal igår! Tyvärr drog jag ju inte med min kamera, kändes som att den var lite för fet för vilda publiker ;) Vi var först in och köade från 18-20 för att stå längst fram i mitten på Dead by April! Det var GRYMT! Dom var liksom 50cm ifrån mig!!! Roligaste jag gjort på länge, stod med ett fånigt stort leende hela konserten :] Sen så sprang vi och såg August burns red, pojkarna ville se dom, jag tyckte inte dom var så bra, men det var kul att mosha lite iallafall! :D Hampus var jättegullig och såg till så att jag inte blev skadad, allt för mycke iallafall :] Sen så såg vi Lamb of God, hehe, dom suger, men det var najs att vara där iallafall, dock började man få väldigt mycket huvudvärk vid det här laget! Vi tänkte crowdsurfa men vi gick och köpte cola istället. När vi kom ut från Idun så stod Jimmie från Dead by April och typ minglade och jag ba: O.O Vi gick iallafall fram och tog i hand med honom (omgomgomg!!) Sen tog vi en bild med honom, som Zack MÅSTE skicka!!!
Åh, det var bara awesome alltså! Sen for vi hem i såhär lagomt slitet tillstånd kan jag hälsa! xD


Såhär lagomt slitet efter HoM ;D                    Jimmie!!! :D <3

Idag signade Dead by April på Mediamark iallafall, och jag var bara tvungen att fara dit! För igår drog Zack iväg oss till mediamark innan House of Metal och sa att dom signade från 15 och när vi kom dit visade det sig att dom signade från 14-15, faaaaaail! Jag for iallafall dit idag och fick en fin signad skiva och fick fina bilder på bandet och mig! :D Min pappa tog också bild med bandet, fy vad kul det var xD Jag ska seriöst rama in bilden och sätta upp den på min vägg xD




Bilderna ovan kan sammanfattas med LYCKA! :D

Jag har vidrigt ont i nacken, ett fett stort blåmärke på knäet och är vansinnigt trött sen igår, men fy vad värt det var! :D

HOUSE OF METAL!

GAAAAH, DET BÄSTA PÅ LÄNGE!!!

Fy så underbart det var!!! Var asroligt med mina fina pojkar, ganska slitet nu kan jag hälsa dock! Blir berättelse och bilder imorgon!! Nu ska jag sova, nattinatti!

House of Metal in tha house!

SPOOOOOORTLOOOOOOV!!!!!
Spelas just nu:
Vänta, vänta, vänta... 30 seconds to mars - Kings and Queens

Nu är det lov ffs! Skönt som bara den! Har ganska fullt schema så det kommer nog gå snabbare än vad jag vill men det får jag leva med, roligt kommer jag ha iallafall! :D
Lördag: HOUSE OF METAL!!!
Söndag:
Inget än så länge
Måndag: Inget än så länge
Tisdag: Stallet, Hoppa Iggeman, drar till Malou och slackar
Ondag: Fortfarande hos Malou, ska till hennes tjockishäst och rida ut typ
Torsdag - Söndag: Fjällen!
Hade no prov idag iallafall, fy vad det stektes! Det lönar ju sig att plugga! :D alla 4 inlämningar inlämnade också. Jag har varit duktig i veckan nanting! Förtjänar en skön lovvecka!
Som jag sa så är House of Metal på besök i helgen! Själv ska jag bara gå imorgon och se Dead by April som taggas mest! Jag älskar känslan över Ume när det är House of Metal! I stort sätt halva ume är svartklädda, har piercingar och man ser killar med långt hår överallt! :D

Bilden är skämt åsido, Avenged Sevenfold är mitt favoritband xD

Detta inlägg ska inte, KAN INTE, avslutas med "aja, nu ska jag plugga" Underbara känsla!! Nej, jag tror helt klart att lovet ska inledas med lite wow ;) Puss på er!

Oh Gerard, you make my heart burn

Den stora tråkiga nyheten nu då...

Våran älskade Bob Bryar, som har spelat trummor i bandet My Chemical Romance har lämnat bandet. Han valde att gå sin egen väg och tyvärr var inte det med bandet, och självklart var det ett mycket svårt beslut. Bob var inte bara en fantastisk trummis utan han stod även grabbarna i bandet väldigt nära och jobbade hårt för bandet. Han var väldigt tystlåten men han bjöd då och då på roliga kommentarer och hans leende kunde få smör att smälta.

Vem som ska ta över efter Bob är ännu oklart. My Chemical Romance håller just nu på med inspelning och produktion av deras nya album.

 


These are my friends, see how they glisten

Det finns en anledning för den dåliga uppdateringen!
Spelas just nu:
Calle Kristiansson - Walkning in Memphis

Dagen har bestått av skola och plugg... fram tills Adrian gjorde mig sällskap! Vi gick och åt gott på Subway och sen såg vi Alice in Wonderland! Var den bra då? Hallå, det är Tim Burton och Johnny Depp, behöver jag säga nå mer? Haha, jomen den var bra, slutade dåligt bara, det blir 4 av 5 toasters!
Har så mycket att skriva om, kanske kör den största nyheten i ett enskilt inlägg, känns som så. Jag köpte iallafall Watchmen som comicbook idag! :D Underbart! Taggar med att få läsa den! Blir nog en stor del av underhållningen på sportlovet! Just nu kliar det i mina fingrar, är så grymt sugen på att rita! Ska nog ta en paus från comic character ritandet och min nästa projekt blir nog johnny depp som "the mad hatter". Ska bli sjukt roligt att rita! :)

Slängde in en andra bild från friluftsdagen i tisdags då killarna flög med bob'n som bara den!

(Hatar att bilderna blir mycket ljusare när man lägger in dom på bloggen!)

 

Ja, det var en trevlig dag idag iallafall, som avslutades med en skön dusch och nyrakade ben ;D Många stora tack till Adrian! Nu ska jag dra mig mot drömmarnas värld!


Invisible kid

Precis så känner jag mig just nu!

Känns som om ingen ser mig, känns iallafall bra att gå på bio med Adrian ikväll, han ser mig. Jag känner mig bara helt enkelt mindre omtyckt än mina andra vänner. Well, det ska väl finnas såna barn också, i guess! Ska bli skönt att få börja gymnasiet, starta om på nytt liksom, nej usch, nu ska jag sluta vara emo. Jag uppdaterar senare

Need no fancy topic

[x] Svenska inlämningen
[x] Teknik inlämningen
[x] So inlämningen + redovisning

och nu sitter jag och pluggar no, jag är riktigt stolt över mig själv ju! :o

It's true

Jag tror plugget äter upp mig snart!
Spelas:
En härlig blanding!
(Klicka här!)

Ja, som sagt tror jag böckerna äter upp mig snart! Men jag ska inte klaga, veckan är snart slut och jag tycker jag har gjort riktigt bra ifrån mig! :) Jag har iallafall inlett kvällen med att färga mitt hår, mycket nöjd med resultatet, bild kommer väl kanske under morgondagen! :D Det är roligt att det är många nya läsare idag och att det är ändå en hel del som kommenterar! Då blir jag glad! :] Imorgon är det bio som gäller! Jag har turen att ha blivit bjuden av min vän Adrian på Alice in Wonderland! Jag har längtat efter att få se den, och det är äntligen dags! :D

FUCK IT! Hittar inte min kemibok, hur ska jag nu kunna plugga!? :o Uppdaterar imorgon! Måste verkligen sätta fart med några saker nu!


I thought I was the greatest one!

Detta inlägg är otroligt onödigt!
Spelas:
Martin Stenmarck, men det är inte viktigt!

Måste bara få påpeka att jag är sjukt duktig idag! Har snart skrivit 1 a4 på tekniken och jag är klar med svenskan! Sen har jag bara No'n och So'n kvar! Ska blir så sjukt härligt när den här veckan är slut, kommer känna mig så duktig! Välförtjänt bio med Adrian imorgon och House of metal i helgen!!!!

Nothing to do, No where to be

Pluggar på Waynes, idag, igen
Spelas just nu:
John Mayer - Perfectly Lonely

Sitter som sagt sitter jag på Waynes idag igen, men idag har jag sällskap av Linnea! :D Jag ska skriva på tekniken, fy känns riktigt jobbigt med alla inlämningar >< Just nu sitter jag och skriver om en marslandare, ni kan ju själva tänka hur kul det är :P

















Slänger in några bilder på min tusstuss för att göra allt lite roligare! :D

Men nu måste jag försöka göra some serious work here!

Har ni mycke i skolan nu såhär veckan innan lovet?

I Loved you, grey sweat pants, no make-up, so perfect

Ingen mer uppdatering
Anledning:
To private for the internet


Kan ju dock hälsa att kvällen/resten av kvällen kommer underhållas med wow!

Vad du är fin, min kära lilla ponny!

Min dag är förstörd!!!
Spelas just nu:
Joshua Radin - Everything'll be alright

Dagen börjades i skidbacken, eller nej, det började med en redigt skön sovmorgon måste jag säga! Det satt fint! Sen bar det av till pulkbacken. Det var friluftsdag och jag skulle egentligen dra till Agnäs men min svenska lärare bestämde att jag skulle skriva ett nationellt prov som jag hade missat, menmen, 1 och en halv timme i en pulkbacke (Som jag fördrev med att fota när folk ramlade i snön, bilder kommer senare!) för att sen fara ut och äta gott på great eatern med sina föräldrar! Sen skrev jag ju som sagt nationella, fy farao så svårt det var alltså! :o It made no sense!
Sen på vägen hem så förstördes min dag genom att jag upptäckte att jag är i fjällen samma helg som jag skulle tävla min bäbis Igge >< Min dag är förstörd naaaanting! Nu ska jag spela wow, peace out fuckers!

Min häst är finast i världen, klå de ni! (Från i sommras, andra gången jag satt på honom)

"Patrick, är du också arg?"

Nooo, min mobil glömde jag hos Maja D:
Spelas just nu:
Saaaaaaalem :]

Jag tycker jag är duktig med det här med uppdatering! Imorgon är en värd dag känner jag...! Ska till bräntis i en och en halv timme och sen ska jag på skolan och göra en nationellt prov (y) Känns inte så värt det där med bräntis helt ärligt... Har inte så mycket att säga till om kan jag väl gissa!
Jag och Maja hade iallafall jätteroligt på Waynes kan man lätt säga...!

Vi är söta barn kan jag bara säga! :D

Aja, vi får väl se vad jag gör nu, om jag är duktig kanske jag gör lite läxor, kanske :]

2 hours and 800 bucks later

The titel says it...
Spelas:
Salem al Fakir - Good song, again!

Nu ska jag leka lite fjortisbloggare! :]
Chacha bloggen, sitter på waynes med mina babes, alla 4 bloggar! Nu har jag gjort mina inköp, alla 800kr gick åt... Aja, till mitt försvar måste jag ju faktiskt säga att det var bara saker som jag verkligen ville ha/behövde.



Jag köpte:
Hårfärg x2 79kr + 85kr
Deodorant 35kr (Jag änvänder Nivea Deodorant Pearl Beauty) Vadå smygreklam?
Ett Linne 99kr Från Gina Tricot ofc (Seriöst den enda affären med riktiga linnen)
Biljett till Umeå Open! 350 värda kr
Rakblad 129kr /dyraemocutcut

Köpte just en latte också, det unnar jag mig själv! Var så länge sen

Smaksatt latte med vit choklad från Waynes är det bästa! Nej, men nu ska jag göra det jag är här för, plugga! D:




Sometimes we all have bad days

Yoyoyo, in a very good mood!
Now playing:
Salem al Fakir - Good song

Have english lesson again, Im in a surprisingly good mood, but I really need to wash my cloths! x) Yeah, that was all

Yeah, this post was truly worth xD

My friend's got a girlfriend and he hates that bitch

SO ÄR SJUKT DRYGT!
Spelas just nu:
Ingenting!!!
Varför? Jesper är dryg!!!

Är sjukligt less på So måste jag säga, Jesper ger oss inte en minuts andningspaus, förlåt mig att jag verkligen inte kan koncentrera mig på lektionen >< Jag ska skriva 3/4 sida om judar, HUR SVÅRT KAN DE VA? Jag har då bara fått ca. 2 meningar skrivna, ainte bra säger jag bara! Snart är det lunch iallafall, är hungrig som ett djur!

Såhär mycket tycker jag om Jesper just nu.... och Synyster är snygg! ;D

Jag längtar bara tills dagen är slut och jag får dra på stan och införskaffa mina saker! Få se nu...
Umeå Open biljett
Hårfärg
Deodorant
Kanske en hatt...?
Kanske ett par solglasögon...?
Kanske ett linne...?
Kanske en hoodie...?

Måste dra nu, Jesper is the reason!

RSS 2.0