The man of the night


Viggo Mortensen

Ett bra skämt, en stukad hanled och fot

Spelas just nu: Inget, kollar på sex and the city

Nu får alla ohästintresserade typ göra annat för nu blir de lite hästuppdatering. Fick rida Nix idag, har ridit honom en gång tidigare men inte hoppat honom men när han var yngre tävla han 1.65 i globen så de bådade gott, trodde jag... :P För de första är han kittlig på magen, men eftersom jag hatar att rida med spö så envisades jag om att ha sporrar. Först var han seg, men så helt plötsligt så ryckte han till och stack iväg, förstod mig inte alls på hästen!
Dagens övning var iallafall rolig, har försökt att göra en liten skiss, men de är min första så den är helt oproportionerlig och skalan stämmer inte alls, men de får ni leva med ;)


Iallafall så började vi med att hoppa fram på studsen i mitten och Nix fatta inte alls att de var hoppning och han hoppade inte ens. Sen när jag började få fart på honom så skulle vi hoppa studsen och hindret till höger och sedan göra en halvvolt och hoppa de till vänster (sett från hur man hoppar) studsen gick fint, räcket gick fint, men de var efter räcket då man var lutad till höger, lagomt obalanserad efter hindret som Nix får för sig att kicka med vänster bakben och jag flyger! De slutade med en stukad handled och fot, men jag kände inte av de just då så jag kunde fortsätta rida.
Lektionen avslutades med att vi hoppade en liten bana. Vi tog bort studsen och hade bara ett hinder i mitten och så hoppade vi först hindret i mitten, sen de två hindrerna i halvcirkeln, sen tillbaka över hindret i mitten, sen de små hindrerna på andra sidan (sockerbitar) och sedan tillbaka på hindret i mitten.
Vid de här laget var jag så omskakad av avfallningen, utmattad av dålig kondis och svettades som en tok av den gassande solen så de blev ingen vidare ritt, men jag tog de inte heller så seriöst! De blir revansch nästa gång! ;)

Ursäkta!?



Den som säger att bilden till höger är snyggare än bilden till vänster ska jag personligen utföra ett plastikkirurgiskt ingrepp på med min högra knynäve! Hur tänker man? Megan Fox var så mycke vackrare innan alla ingrepp!

Förlåt för dålig update, har inte haft tid att blogga de två senaste dagarna plus att jag har nada bilder!

The man of the night


Bara för att jag spenderade kvällen med honom och jag råkar ha en sjukt manlig bild på honom! ;D
Oscar Hansson

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars, I could really use a wish right now

Spelas just nu: B.o.B [feat. Hayley Williams] - Airplanes

Jag tackar mina underbart fina vänner för en underbar kväll, utan er hade jag legat hemma och gråtit ikväll! <3 De har känts jobbigt hela dagen även fast jag försökt att inte tänka på de, jag ville så gärna smsa honom, men vad skulle jag säga? Ibland orkar jag bara inte, de ska inte vara såhär svårt att komma över någon! :( Så svårt att förklara, vill ha någon som tycker om mig, och som jag kan skratta med.


Mina bästa får bjussa! <3

Kvällen avslutades med att vi gick ner till hamnen och tittade på stjärnorna, vilket jag fortfarande gör genom mitt fönster! Vi såg ett stjärnfall, I could really use a wish right now...

It's the art of losing

Spelas just nu: American Hi-Fi - Art of losing

De blev ingen "The man of the night" igår :o Jag hade verkligen ingen the man of the night, ingen man jag kände speciellt för liksom! Tycker ni kan ge lite förslag vilken jag skulle kunna välja! ;)
Idag ska jag hålla igång hela dagen, känner taggen att få komma ut!

Snart: Doktorn, ta blodprov :(
14:30: Bussen in till stan, träffa mamma
~17: Mamma dissar mig, träffar Oscar! :D
21:30: Bio, Knight and Day! :D

Over and out!

Baby, Friday the 13th is comming up...

Spelas just nu: Oasis - Wonderwall

Imorgon är de fredag den 13, för de flesta betyder de olycka och att något hemskt ska hända. För mig betyder de olycka men av en helt annan anledning. Imorgon är nämligen den dag som jag och mitt ex skulle ha firat 2års dag. Jag har redan nu bestämmt mig för att den här dagen ska inte alls gå i sorgens tecken, tvärtom! Fröjdens tecken för hela slanten! Först stan med mamma, sen bio med mina bästa! Malou, Joel och Oscar! <3 Jag har inte träffat Oscar på hela sommaren! Vi ska se knight and day (Andra gången för mig!) för den är så grymt bra! De är verkligen en film jag kan rekomendera! Plus att de blir ju inte sämre av att Samuel Hübinette råkar köra stunt ;D


Blev en stor bild i detta inlägg :P

Dagens I-landsproblem

Spelas just nu: Bowling for soup - Girl all the bad guys want
(Inte direkt min situation atm dock!)

Dagens I-landsproblem alltså! Jag vill duscha för jag vill kunna fara till doktorn och ta mina prover men självklart så ska de vara mekgubbar här som grejar i pannrummet precis utanför duschen! Jag kan inte duscha! D:


See my problem!?

My London London Bridge

Spelas just nu: 30 Seconds to Mars - 100 Suns <3

Gomorgon på er hela bunten! Jag borde inte, eller borde är väl fel ord, jag skulle inte vara vaken just nu, men min doktor ringde och sa att han glömde ta ett blodprov på mig så jag måste sticka in till vårdcentralen senare. Iallafall så bestämde jag mig för att inte somna om för jag måste försöka vända tillbaka dygnet. Ska bland annat jobba på söndag så då måste jag upp kl. 6 typ.
Satt och spanade in Jonas/Transans blogg igår ikväll! Så grymt skön stil alltså! Jag älskar också hans skillz i photoshop, så jag härmade lite (a) och tänkte visa en bild på en häst som jag tyckte var superfin! Såg honom när jag var nere hos mina kusiner i södra sverige! :)


Han heter London och är född -05!

What for it...BOOM

Spelas just nu: Deathcab for cutie - I will follow you into the dark





The man of the night


Shane (Manua Yaw) Dawson

Memories, sharp as daggers

Spelas just nu: HIM - Killing Loneliness

De slog mig nyss, syrran kom in på mitt rum och frågade "Har du en modeblogg?" De senaste inläggen har varit så inte jag! Nu blir de skärpning, de ska vara jag, inte sånt jag tror folk vill läsa om utan jag! De ska vara musik, musik, musik och lite foto, punkt! De känns att hösten är påväg för musiken jag lyssnar på blir allt hårdare och hårdare! Precis så som de ska vara! ;D
Var hos doktorn idag, tydligen så är de inge fel på mig, iallafall inte som syns på blodet och ekg osv. De är en lättnad samtidigt som de är lite jobbigt och inte veta vad de beror på, varför jag mår som jag gör! Får helt enkelt lite på doktorn och förhoppningsvis överlever jag! ;)


Slänger in en bild från ett av mina gig i början av sommarn!

The man of the night


GERARD ARTHUR WAY

Dock är han "the man of the night" för mig varje kväll

Lost knocked out in a chemical romance



Dags åter igen för ett kärt inlägg om detta underbara band! Jag kan inte förlåta mig själv att jag gång på gång nästan glömmer bort hur bra dom är! Sen så kommer en kväll då jag slår på deras underbara musik igen och jag är hooked <3 I LOVE YOU! I LOVE MY CHEMICAL ROMANCE!
Ni får kalla mig hur fjortis, emo, whatever hur mycket ni vill! Dom här tonerna går rakt in i hjärtat! I can honestly say that this band saved my life, several times!
Okej, de finns inga ord förutom It's not a fashion statement, it's a deathwish

The man of the night


Ville Hermanni Valo

Tänker göra daligen (/nattligen) "The man of the night", enjoy ladies!
Ge också förslag på morgondagens!

Like St. Valentine


Min kväll spenderas med denna! <3

Jag har en underbar pappa! Kvällen kommer spenderas framför datorn, spelandes wow, lyssnandes på HIM och ätandes på Ben and Jerrys!
(Inte bästa bilden, men de är så mörkt överallt nu!)

The man of the night


Jared Joseph Leto

Deep down...



Fotade min kusin Evelina!

(Nej, jag var inte under vattnet, de var en pool med "glasväggar")

Shoeeeeeees!




Dagens inköp - D.N.A 299kr

Laddad med photoshop och ready to go!

Okej, nu har jag faktiskt lovat Olivia att komma igång med bloggandet igen! Jag känner att jag inte riktigt kan sätta ett tema på min blogg, egentligen skulle jag vilja ha 1000 olika bloggar, en fotoblogg, en musikblogg, en hästblogg, en photoshop blogg, en dator blogg, en wow blogg och en blogg där jag skriver om olika saker i en kvinnas vardag, typ som carrie bradshaw, men jag ska försöka hålla de någolunda casual, man kanske skulle börja använda sig av kategorier?

Som sagt har jag en ny dator nu så blogga kan jag om jag bara vill, men jag tycker fortfarande att inlägg är så tråkiga utan bilder och de är inte många bilder jag vill lägga ut utan lite redigering så äntligen har jag skaffat mig photoshop igen! De är faktiskt rikitgt kul att hålla på med ibland



Photoshoppade till en modell av mig själv, riktigt likt en modellphotoshoppning om jag får säga de själv! Sen så ska man ju inte behöva försvara sitt utseende, men jag känner att jag måste få göra de! Ja, min kind är uppsvullen, min tandställning sticker ut längst in och cuttar upp hela min kind! Tyvärr så är ju tandläkarna på semester (Fuck 'em) så jag kan inte få hjälp med de heller! Sen så har jag visst ett lite slappt ögonlock fast dock inte så mycket som på bilden, jag skulle precis blinka och var inte alls beredd på att syrran skulle ta fler kort! :)

Så shape up Vicki, nu ska de bloggas!

RSS 2.0